martes, 8 de abril de 2014

PROGRAMACIO TALLERS D'ABRIL I MAIG

Bon dia a tothom!!

Després de tot l'enrenou que suposa muntar una fira, preparar, empaquetar, muntar, desmuntar i tornar a col.locar, doncs ja estem un altre cop al 100% per intentar-vos oferir tallers on pugueu venir a passar una bona estona i aprendre noves técniques.

ABRIL

Començem amb el dissabte 12 d'abril a on la Mariona Handmade, ens ensenyarà a tranferir imatges damunt una capsa de fusta.



El proper dimarts 22 d'abril li toca el torn a Soraya de Scraps con amor, a on farém punts de llibre amb base de cartulina i crearem nosaltres mateixos fons amb diferents tipus de tintes: distress, dylussions, perfect pearls, versafine.....


El proper dissabte 26 d'abril li torna a tocar a Mariona Handmade, a on farem un mini-album Vintage  a on aplicarém diverses técniques.







MAIG

El dissabte 3 de Maig vindrà la Ingrid de l'equip d'Azza a on ens farà una demostració dels seus productes.


 Dissabte 10 de maig, s'estrena de tallerista la Marta Dedoblecara, a on impartira un taller d'un mini-album conjuntat amb la seva capseta.






Dissabte 17 de maig, li toca el torn a la Soraya de  Scraps con amor, a on farém un canvàs tot utilitzant diverses técniques de Mix-Media utilitzarem els gelatos(llapissos compactes i cremossos que disolts amb aigua serveixen per crear fons i demés), llapissos acuarelables, plantilles, segells....




I fins aqui.... de tota manera si voleu algún taller en especial o alguna demostració de productes no dubteu en demanar-ho i estarém encantades d'ajudar-vos.

Inscripcions: scrap@enxanetavng.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario