viernes, 7 de junio de 2013

TALLER: DESCOBRINT L'SCRAP PART I-II

Dimecres per la tarda vam fer el taller amb la Montse de "Bocins de Paper" que es deia "Descobrint l'Scrap" la idea era fer un album que fós com una mena de "Biblia" d'iniciació on la Montse ens introduia en el món scrapero (eines, tintes, tecniques, decoracions...) aplicant totes les explicacions a la practica, fent tags cadascú amb una técnica diferent.

Varem estar com a qüasi tres hores "jugant" amb les tintes distress, les dylussions..... estavem tant distretes combinant colors, creant, que ens va passar la tarda volant i es clar no varem poder acabar d'aplicar totes les tecniques que la Montse ens tenia preparades, aixi que hem quedat per un altre dia per acabar el nostre albúm.

Entre una cosa i l'altre jo no em vaig ni enrecordar d'inmortalitzar el moment, aixi que el proper dia faré fotos i les adjuntare.

Gracies Montse per tota la paciencia que vas tenir amb nosaltres.

Part II

Aquesta tarda ens hem tornat a trobar per acabar o semi-acabar l'album d'iniciació, avui hem aprés tecniques com l'embossing en calent, amb la big shot, també hem vist uns quants del molts objectes decoratius que poder utilitzar amb l'scrap i moltes coses més,  a estat un taller molt divertit on cadascú ha estat creant lliurement.

Tenim previst tornar-lo a fer peró el dividirem en técniques aixi podrem treballar cada técnica més tranquil.lament i no ens atabalarem amb tants materials alhora "piano, piano".

Aixi que ja sabeu qui estigui interesat en fer el taller "Descobrint l'Scrap" que m'envii un correu a scrap@enxanetavng.com i us aniré informant.

I com el promés es deuta aqui us posso una petita mostra de fotos.










6 comentarios:

  1. Gràcies a tu per l'oportunitat, em va encantar!!! i ja està bé no tenir fotos, jo sempre defujo les càmeres, jeje. Petonets i fins aviat!

    ResponderEliminar
  2. jeje... ja veig que has posat les fotos... per mi ha estat una experiència molt xula que esperem pugui repetir!!! Petonets

    ResponderEliminar
  3. Hola chicas !!!! no tengo perdón, tenia que felicitaros por las dos tardes deliciosas que he pasado con vosotras y lo que he aprendido ha sido estupendo, gracias Merçe y Montse
    Ya veo Merçe que tienes previstos mas talleres me pasare para que me informes y ver si puedo apuntarme. Gracias.

    ResponderEliminar
  4. Hola Montse!!!! Gracies per les felicitacions pero les tardes delicioses les fem entre totes compartint una estona fent Scrap i aprenent noves coses.

    ResponderEliminar