sábado, 18 de mayo de 2013

VISITA A SCRAP + SITGES

Aquest migdia després de tancar la botiga, la Laia i jo hem anat cap a Sitges a visitar la 1ª edició de la fira d'Scrap.
Primer de tot ens hem fet una mica d'embolic per arribar-hi ja que jo no hem vist gaires cartells indicadors, hem anat trobant gent amb bosses i anant preguntant i preguntant al final hem arribat.
Quant hem arribat hem omplert unes butlletes per un sorteig de materials d'scrap, he preguntat per les bosses solidaries i ja no en quedava cap, aixi que he comprat la bosseta vermella de la fira que aquests dies les talleristes anaven Scrapejant.
La fira era una mica reduïda en quant a expositors havien les botigues d'scrap més importants de Catalunya (bé jo he trobat a faltar alguna que altre representació de distribuidors i majoristes).  Pero suposo que per el públic en general hi havia una mica de tot el necesari d'Scrap.
Després de sortir de la fira hem tornat a passar per el recinte on feien els tallers i hem entrat a tafanejar una mica, en aquell moment estaven fent 4 tallers diferents i de cop i volta m'he recordat que no haviem fet cap foto i com hem vist a l'Elena Roche de Pegapapelotijeras que feia el taller de Blokum ens hem apropat a ella per demanar-li si podiem fer una foto per suposat ens ha que donat permis i aqui teniu una mostra de la gent que tenia al seu taller (la veritat es que era el que tenia més afluencia, fins i tot hi havien nenes que també estaven fent-lo).
Esperem que sigui un exit i l'any que bé podem gaudir de la 2ªedició de la fira d'Scrap.



No hay comentarios:

Publicar un comentario